Revive vzw

|

NL FR ENG

Wie zijn we?

REVIVE is een niet-gouvernementele, non-profit organisatie die actief is in de medische sector.

REVIVE is zo’n 15 jaar geleden begonnen met humanitaire missies in Afrika en Azië, in eerste instantie als een onderdeel van Interplast Duitsland en sinds 2010 als een onafhankelijke Belgische non-profit organisatie .

De focus ligt op gynaecologie, kaakchirurgie en op alle vormen van reconstructieve chirurgie voor mensen die door hun omstandigheden normaal geen toegang hebben tot deze medische zorgen..

Alle REVIVE missieleden werken mee op vrijwillige basis en doen een schenking aan REVIVE van ongeveer 1000 euro. De schenkingen zijn goed voor 40% van de uitgaven van de missies, de overige 60% van de fondsen komen van schenkingen van vrienden of verenigingen of clubs, sponsors of bedrijven.

De mensen van REVIVE hebben recente humanitaire activiteiten ondernomen in Ethiopië & Madagascar.

In een periode van 2 weken worden telkens 500 mensen gratis verlost van hun pijn en/of ongemakken.

Het moet worden benadrukt dat de organisatie geen commerciële noch economische of politieke banden heeft met een bedrijf of een politieke of economische organisaties.

REVIVE vzw is volledig onafhankelijk en neutraal in alle aspecten.

REVIVE wordt door de Belgische regering en de Belgische wetgeving erkend omdat REVIVE officieel geregistreerd is als een non-profit organisatie.

Translate »